Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen te omhelzen met de áller lekkerste stoffen; vervaardigd vanuit liefde, expertise en met oog op duurzaamheid en milieu. Naar wat voor stof, kleur of printje je ook op zoek bent: bij CASA DORMI vind je gegarandeerd premium-kwaliteit, voor de juiste prijs, die járenlang meegaat.

Wassymbolen Casa Dormi
Was- en droog- je beddengoed op de juiste manier, en vergroot de levensduur van je mooie producten! 

WASSEN

Wij verkopen diverse producten gemaakt van verschillende hoogwaardige stoffen, van high-end merken. Bij iedere stof kan het wasvoorschrift wat verschillen, maar wat doorgaans geldt: 

 • Was binnenste buiten op 40 graden, op een kort wasprogramma (±1 uur) dit wast even goed schoon en is beter voor de stof en voor het milieu.
 • Gebruik eventueel een waszak om de stof mooi te houden en te beschermen tegen wrijving tijdens het wassen.
 • Zorg ervoor dat u de machine niet te vol laad en was gescheiden van andere kleuren.
 • Vermijd het liefst elk wasmiddel met chloor, enzymen, bleek of zuurstofbleekmiddel, dit kan de stof aantasten. Gebruik mild vloeibaar wol & fijn wasmiddel.
 • Gebruik per wasbeurt weinig wasmiddel voor optimaal kleurbehoud
 • Was gescheiden van andere materialen en kleuren
 • Bijvoorbeeld Egyptisch katoen is een vrij stijve stof. Wanneer je het vaker wast, op de juiste manier, wordt het nog soepeler en zachter! 


DROGEN

 • Wij raden over het algemeen aan je beddengoed natuurlijk te drogen, dit is beter voor de stof en het milieu.
 • Wil je nou toch heel graag even snel je beddengoed in de droger stoppen? Dit kan, voorzichtig op een laag toerental. Is de stof stijf geworden na het drogen aan de lucht? stop het dan kort op lage stand in de droger met een zachte handdoek, zo wordt je beddengoed weer zacht! 


STRIJKEN

 • Strijken kan! Doe dit voorzichtig en op middelhoge temperatuur. 
 • Niet strijken en toch kreukels voorkomen? centrifugeer op een laag toerental, stop de machine niet te vol en hang je beddengoed direct na het wassen goed uit. Zo wordt het beddengoed ook nog eens extra lekker luchtig en fris. 

'HET SLAAPHUISJE'

Wij hebben CASA DORMI in 2020 opgericht vanuit onze overtuiging hoe enorm belangrijk een goede nachtrust is voor onze emotionele en fysieke gezondheid. Het bleek enorm moeilijk om online ècht goed, kwalitatief beddengoed te vinden, voor een eerlijke prijs.

Wij hebben onze achtergronden in textiel, marketing & finance samengevoegd. Met grootste liefde testen, controleren en adviseren wij dagelijks over luxe bed-textiel en hopen wij zo veel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met de meest fantastische stoffen.


- Charlotte & Thomas
CASA DORMI

casa dormi banner

Het vinden van de perfecte beddengoed set, die ècht bij jou past, is tegenwoordig een lastige klus. Je wordt overladen door verschillende stoffen, threadcounts, kleuren, printjes en formaten. Ook de prijzen hiervan lopen vaak énorm uiteen. Wat is nou echt kwaliteit?

Wij zien vaak gebeuren dat men de hoofdprijs betaalt voor een ongelofelijke flutstof, die binnen een half jaar alle glorie verliest. Ook wordt er beddengoed (vervaardigd uit onethische Massa = kassa productie) voor spotprijzen aangeboden, waarvan veel mensen géen idee hoe slecht deze stoffen werkelijk zijn. CASA DORMI brengt hier verandering in!

ONZE BELOFTE

Premium Kwaliteits Merken

Alle merken met wie wij (met trots) samenwerken worden gecontroleerd en voldoen aan onze strenge eisen. Ze produceren met de grootste passie en liefde voor textiel en milieu.

(H)eerlijke Stoffen

Bij ons vind je eerlijk en duurzaam geproduceerde stoffen, die OETEX- en/of FAIRTRADE gecertificeerd zijn. Aangeboden voor prijzen die deze stoffen ook werkelijk verdienen.

Jarenlang Slaapcomfort

Wij garanderen alle stoffen die wij aanbieden- in verschillende prijscategorieën- ook na diverse wasbeurten prachtig blijven, en u er jarenlang plezier van heeft.

Fluffy opgemaakt bed. Het dekbedovertrek is van Bamboe in de kleur olijfgroen.

Ga voor kwaliteit, bij alles wat je doet!

We spenderen gemiddeld 1/4 van ons leven in bed. Gun jezelf de nachtrust die je verdient.

Contact met Casa Dormi