winkelmand

Sluit

Altijd gratis verzending & Gratis retourneren

Levering, Levertijd & Verzendkosten

Ons CASA DORMI team werkt dagelijks met veel liefde en passie om de beste kwaliteit te leveren, in zowel onze producten als in onze klanten-service en levering. 

Om dat extra beetje service te bieden, nemen wij de verzendkosten van iedere bestelling volledig voor eigen rekening. U betaalt bij ons geen verzendkosten en al onze producten worden gratis op de door u opgegeven bestemming afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig. Onze leveringen verlopen via de postservice van PostNL, DPD Post, Fietskoerieren en DHLParcel.

Bent u niet thuis voor de bezorging? 

Wanneer u niet thuis bent wanneer het pakketje geleverd wordt, wordt het door de bezorgdienst terug meegenomen en de volgende dag nog eens geprobeerd - of er wordt een briefje door uw bus gedaan, met hierop het adres van de buren of het meest dichtstbijzijnde postservice point waar het adres geleverd is. Wanneer u geen briefje heeft ontvangen en ook nog geen pakket heeft ontvangen terwijl de track&trace dit wel aangaf, neem even contact met ons op dan zoeken wij dit voor u uit. 

Levertijd

We weten als geen ander hoe erg je uit kan kijken naar je nieuwe handstomer. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 worden geplaatst, worden dezelfde dag nog door ons verzonden naar het magazijn en de dag erna verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Uw bestelling volgen?

Wanneer u een mooi artikel uit onze collectie heeft uitgezocht en bij ons een bestelling heeft geplaatst, kunt u een paar dagen na uw bestelling eenvoudig uw pakket volgen met de track-and-trace code die we u mailen.