Verzending & Verzendkosten

Ons team werkt dagelijks met veel liefde en passie om de beste kwaliteit te leveren, in zowel onze producten als in onze klanten-service en levering. Om dat extra beetje service te bieden, nemen wij de verzendkosten van iedere bestelling boven de €50,- voor eigen rekening. Onder dit bedrag betaalt u €8,00 verzendkosten. Onze leveringen verlopen via de postservice van DHL Parcel, PostNL en DPD Post.

 

Bent u niet thuis voor de bezorging? 

Wanneer u niet thuis bent wanneer het pakketje geleverd wordt, wordt het door de bezorgdienst terug meegenomen en de volgende dag nog eens geprobeerd - of er wordt een briefje door uw bus gedaan, met hierop het adres van de buren of het meest dichtstbijzijnde postservice point waar het adres geleverd is. Wanneer u geen briefje heeft ontvangen en ook nog geen pakket heeft ontvangen terwijl de track&trace dit wel aangaf, neem even contact met ons op dan zoeken wij dit voor u uit. 

Levertijd

We weten als geen ander hoe erg je uit kan kijken naar je nieuwe beddengoed of badgoed. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij streven er naar om te leveren binnen 2-5 werkdagen, na de bevestiging van de order. De levertijd is afhankelijk van de verschillende merken die wij aanbieden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Uw zending kan in verschillende delen bij u geleverd worden

Let op! Het kan zo zijn dat artikelen vanuit verschillende magazijnen naar u toe verzonden worden. Het kan dus voorkomen dat u verschillende pakketjes van ons ontvangt. Wij doen ons uiterste best om alle artikelen in éen pakket naar u toe te zenden, echter is dit niet altijd mogelijk. Bij vragen staan we heel graag voor u klaar: info@casadormi.nl.


Uw bestelling volgen?

Wanneer u een mooi artikel uit onze collectie heeft uitgezocht en bij ons een bestelling heeft geplaatst, kunt u een paar dagen na uw bestelling eenvoudig uw pakket volgen met de track-and-trace code die we u mailen.

 

'HET SLAAPHUISJE'

Wij hebben CASA DORMI in 2020 opgericht vanuit onze overtuiging hoe enorm belangrijk een goede nachtrust is voor onze emotionele en fysieke gezondheid. Het bleek enorm moeilijk om online ècht goed, kwalitatief beddengoed te vinden, voor een eerlijke prijs.

Wij hebben onze achtergronden in textiel, marketing & finance samengevoegd. Met grootste liefde testen, controleren en adviseren wij dagelijks over luxe bed-textiel en hopen wij zo veel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met de meest fantastische stoffen.


- Charlotte & Thomas
CASA DORMI

casa dormi banner

Het vinden van de perfecte beddengoed set, die ècht bij jou past, is tegenwoordig een lastige klus. Je wordt overladen door verschillende stoffen, threadcounts, kleuren, printjes en formaten. Ook de prijzen hiervan lopen vaak énorm uiteen. Wat is nou echt kwaliteit?

Wij zien vaak gebeuren dat men de hoofdprijs betaalt voor een ongelofelijke flutstof, die binnen een half jaar alle glorie verliest. Ook wordt er beddengoed (vervaardigd uit onethische Massa = kassa productie) voor spotprijzen aangeboden, waarvan veel mensen géen idee hoe slecht deze stoffen werkelijk zijn. CASA DORMI brengt hier verandering in!

ONZE BELOFTE

Premium Kwaliteits Merken

Alle merken met wie wij (met trots) samenwerken worden gecontroleerd en voldoen aan onze strenge eisen. Ze produceren met de grootste passie en liefde voor textiel en milieu.

(H)eerlijke Stoffen

Bij ons vind je eerlijk en duurzaam geproduceerde stoffen, die OETEX- en/of FAIRTRADE gecertificeerd zijn. Aangeboden voor prijzen die deze stoffen ook werkelijk verdienen.

Jarenlang Slaapcomfort

Wij garanderen alle stoffen die wij aanbieden- in verschillende prijscategorieën- ook na diverse wasbeurten prachtig blijven, en u er jarenlang plezier van heeft.

Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen te omhelzen met de áller lekkerste stoffen; vervaardigd vanuit liefde, expertise en met oog op duurzaamheid en milieu. Naar wat voor stof, kleur of printje je ook op zoek bent: bij CASA DORMI vind je gegarandeerd premium-kwaliteit, voor de juiste prijs, die járenlang meegaat.

Fluffy opgemaakt bed. Het dekbedovertrek is van Bamboe in de kleur olijfgroen.

Ga voor kwaliteit, bij alles wat je doet!

We spenderen gemiddeld 1/4 van ons leven in bed. Gun jezelf de nachtrust die je verdient.

Contact met Casa Dormi