winkelmand

Sluit

OVER ONS

 

CASA DORMI

Wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is om precies te weten waar en bij wie je nou eigenlijk online wat besteld. Wij stellen ons heel graag even aan je voor! 

ONZE MISSIE

GA VOOR KWALITEIT, MET ALLES WAT JE DOET

CASA DORMI verkoopt enkel beddengoed van de meest hoogwaardige kwaliteit. We spenderen gemiddeld 1/4 van ons leven in bed. Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk en moet niet onderschat worden.

HET ONTSTAAN VAN CASA DORMI

CASA DORMI is opgericht door Thomas en Charlotte. Enthousiaste jonge ondernemers uit Breda, die groots durven dromen en geloven dat met hard werken, positiviteit en wilskracht vrijwel alles mogelijk is! Wij zijn partners en businesspartners en hebben in de loop der jaren een grote liefde gecreëerd voor mooie stoffen en stijlvolle designs.

Waarom luxe beddengoed?
Nadat we tijdens een van onze vele reizen een aantal nachten in een hotel in Italië onder fantastisch, zacht, soepel en knisperend beddengoed hadden geslapen, dachten we: dit willen wij thuis ook! Maar dit bleek nog een lastige zoektocht. Zowel online als in winkels werden we overladen door allerlei varianten, stoffen, kleuren, printjes en verschillende formaten. We hadden geen idee waar te beginnen... Eenmaal thuisgekomen met ons nieuwe setje beddengoed viel het gevoel van de stof vaak onwijs tegen. Zeker na een aantal keren wassen was de teleurstelling groot, met als gevolg dat het beddengoed nog geen jaar bij ons in de collectie bleef.  

Volgens onze overtuiging moest het vinden van kwalitatief beddengoed gemakkelijker, betrouwbaarder en goedkoper kunnen!

Van het zoeken naar kwalitatief beddengoed hebben we inmiddels een echte sport gemaakt. We weten ondertussen alles over threadcounts, weeftechnieken, verschillende stof-mogelijkheden, de beste wastechnieken, instopstroken en ga zo maar door. We kregen hier zo veel plezier in dat zelfs vrienden en familie naar ons kwamen voor beddengoed-adviezen en tips. Het blijkt voor velen lastig om, tussen het onwijs vele aanbod, goed beddengoed van flut stofjes te onderscheiden. En wat is nou een goede prijs? Soms betaal je een giga bedrag, voor beddengoed wat niet eens zulke goede kwaliteit blijkt te zijn.

ONZE DROOM

In combinatie met onze persoonlijke marketing, web-building en sales achtergrond is hier onze droom ontstaan om uit te groeien tot een een webwinkel met enkel het meest kwalitatieve beddengoed. Naar wat voor stof je ook op zoek bent, bij CASA DORMI vind je gegarandeerd goede kwaliteit, producten die jaren meegaan èn voor de juiste prijs.

ONZE BELOFTE

Niet de allerbeste kwaliteit ontvangen? Geld terug. 

We zijn altijd op zoek naar de meest hoogwaardige, kwalitatieve beddengoed producten die járen meegaan. Weg met synthetische flut-stofjes die na een keer wassen niets meer waard zijn. Jij verdient het om in slaap te vallen onder zacht beddengoed van de allerbeste kwaliteit!