winkelmand

Sluit

Altijd gratis verzending & Gratis retourneren

Een bestelling retourneren? Dat kan natuurlijk!Wettelijk heb je een herroepingsrecht: binnen de zichttermijn van 14 dagen mag je bestelde artikelen retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn.  
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken

LET OP: Om hygiënische redenen is het niet mogelijk het product te retourneren na volledige opening van het beddengoed pakket. Wij kunnen niet waarborgen of er onder het beddengoed geslapen is of niet. Ons beddengoed is zodanig verpakt dat u het product door de verpakking heen goed kunt bekijken. Onze producten mogen wel gewoon retour als ze de verzegeling niet is verbroken:

Mocht u gebruik willen maken van uw herroepingsrecht


U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. De terugbetalingstermijn is áltijd zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen.


Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Mocht u gebruik willen maken van uw herroepingsrecht, kunt u deze 3 simpele stappen volgen. Het doorlopen van deze stappen om gebruik te maken van uw herroepingsrecht is niet verplicht. 
Stap 1: Vul het retourformulier in

(Download hier eenvoudig het herroepingsformulier)

U kunt gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken da u van de aankoop afziet. U kunt dit formulier uitprinten en bij het retourpakket voegen. Op het herroepingsformulier vindt u alle benodigde informatie om uw pakket retour te sturen.

Stap 2: Stuur de bestelling retourStuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het onderstaande retouradres (ons retouradres vind u ook op het retourformulier). Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en willen niet dat er misverstanden ontstaan.

RETOURADRES
CASA DORMI
Leistraat 1
4818 NA,  Breda
Nederland

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Wij betalen u altijd zo snel mogelijk terug. Wij betalen het verschuldigde orderbedrag binnen maximaal 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen, mits de retourzending in goede orde retour ontvangen is. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via info@casadormi.nl.

Product(en) ruilen? 

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@casadormi.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Een verkeerd bezorgadres opgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.
Wij staan voor je klaar! 

 

Telefoonnummer: 06 5153 5838
E-mailadres: info@casadormi.nl
KvK-nummer: 77325648
BTW-identificatienummer: NL860971892B01
Retouradres: Leistraat 1
4818 NA, Breda - Nederland