Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen te omhelzen met de áller lekkerste stoffen; vervaardigd vanuit liefde, expertise en met oog op duurzaamheid en milieu. Naar wat voor stof, kleur of printje je ook op zoek bent: bij CASA DORMI vind je gegarandeerd premium-kwaliteit, voor de juiste prijs, die járenlang meegaat.

Retourneren of Ruilen

Wettelijk heb je een herroepingsrecht: binnen de zichttermijn van 14 dagen mag je bestelde artikelen retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

LET OP - ATTENTION 

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk het product te retourneren na volledige opening van het beddengoed pakket. Wij kunnen niet waarborgen of er onder het beddengoed geslapen is of niet. Ons beddengoed is zodanig verpakt dat u het product door de verpakking heen goed kunt bekijken. Het is natuurlijk wel mogelijk om de bovenkant van een pakketje open te maken en de stof te voelen, echter het volledig uit de verpakking halen is niet de bedoeling.

Zodra het beddengoed uit de verpakking gehaald is, en u er achter komt dat het formaat, de kleur of de stof niet bij u passen - kunnen wij het niet meer retour aannemen. Dit aangezien we het niet meer kunnen verkopen. Kijk dus goed van te voren naar het formaat van uw matras voor een hoeslaken, het formaat van uw dekbed voor een dekbedovertrekset etc. 

For hygienic reasons, it is not possible to return the product after fully opening the bedding package. We cannot guarantee whether or not the bedding has been slept on. Our bedding is packed in such a way that you can see the product through the packaging. It is of course possible to open the top of a package and feel the fabric, but removing it completely from the package is not permitted.

Once the bed linen has been removed from the packaging and you find out that the size, color or fabric does not suit you, we can no longer accept a return. This is because we can no longer sell it. So take a good look in advance at the color,  check the size of your mattress for a fitted sheet, and check the size of your duvet for a duvet cover set, etc.

Mocht u gebruik willen maken van uw herroepingsrecht

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. De terugbetalingstermijn is áltijd zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen.


Eenvoudig retourneren in 2 simpele stappen

Wilt u een artikel toch retourneren? Dat kan natuurlijk. U kunt ons even e-mailen en wij sturen u een retourlabel op, of u kunt de volgende stappen volgen. Het doorlopen van deze stappen om gebruik te maken van uw herroepingsrecht is niet verplicht. 

Stap 1: Vul het retourformulier in

(Download hier eenvoudig het herroepingsformulier)

U kunt gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken da u van de aankoop afziet. U kunt dit formulier uitprinten en bij het retourpakket voegen. Op het herroepingsformulier vindt u alle benodigde informatie om uw pakket retour te sturen.

Stap 2: Stuur de bestelling retour
Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het onderstaande retouradres (ons retouradres vind u ook op het retourformulier). Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en willen niet dat er misverstanden ontstaan.

RETOURADRES
CASA DORMI
Leistraat 1
4818 NA,  Breda
Nederland

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Wij betalen u altijd zo snel mogelijk terug. Wij betalen het verschuldigde orderbedrag binnen maximaal 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen, mits de retourzending in goede orde retour ontvangen is. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via info@casadormi.nl.

Product(en) ruilen? 
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@casadormi.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”
Een verkeerd bezorgadres opgegeven?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.
Wij staan voor je klaar! 

 

Telefoonnummer: 06 5153 5838
E-mailadres: info@casadormi.nl
KvK-nummer: 77325648
BTW-identificatienummer: NL860971892B01
Retouradres: Leistraat 1
4818 NA, Breda - Nederland

'HET SLAAPHUISJE'

Wij hebben CASA DORMI in 2020 opgericht vanuit onze overtuiging hoe enorm belangrijk een goede nachtrust is voor onze emotionele en fysieke gezondheid. Het bleek enorm moeilijk om online ècht goed, kwalitatief beddengoed te vinden, voor een eerlijke prijs.

Wij hebben onze achtergronden in textiel, marketing & finance samengevoegd. Met grootste liefde testen, controleren en adviseren wij dagelijks over luxe bed-textiel en hopen wij zo veel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met de meest fantastische stoffen.


- Charlotte & Thomas
CASA DORMI

casa dormi banner

Het vinden van de perfecte beddengoed set, die ècht bij jou past, is tegenwoordig een lastige klus. Je wordt overladen door verschillende stoffen, threadcounts, kleuren, printjes en formaten. Ook de prijzen hiervan lopen vaak énorm uiteen. Wat is nou echt kwaliteit?

Wij zien vaak gebeuren dat men de hoofdprijs betaalt voor een ongelofelijke flutstof, die binnen een half jaar alle glorie verliest. Ook wordt er beddengoed (vervaardigd uit onethische Massa = kassa productie) voor spotprijzen aangeboden, waarvan veel mensen géen idee hoe slecht deze stoffen werkelijk zijn. CASA DORMI brengt hier verandering in!

ONZE BELOFTE

Premium Kwaliteits Merken

Alle merken met wie wij (met trots) samenwerken worden gecontroleerd en voldoen aan onze strenge eisen. Ze produceren met de grootste passie en liefde voor textiel en milieu.

(H)eerlijke Stoffen

Bij ons vind je eerlijk en duurzaam geproduceerde stoffen, die OETEX- en/of FAIRTRADE gecertificeerd zijn. Aangeboden voor prijzen die deze stoffen ook werkelijk verdienen.

Jarenlang Slaapcomfort

Wij garanderen alle stoffen die wij aanbieden- in verschillende prijscategorieën- ook na diverse wasbeurten prachtig blijven, en u er jarenlang plezier van heeft.

Fluffy opgemaakt bed. Het dekbedovertrek is van Bamboe in de kleur olijfgroen.

Ga voor kwaliteit, bij alles wat je doet!

We spenderen gemiddeld 1/4 van ons leven in bed. Gun jezelf de nachtrust die je verdient.

Contact met Casa Dormi