Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen te omhelzen met de áller lekkerste stoffen; vervaardigd vanuit liefde, expertise en met oog op duurzaamheid en milieu. Naar wat voor stof, kleur of printje je ook op zoek bent: bij CASA DORMI vind je gegarandeerd premium-kwaliteit, voor de juiste prijs, die járenlang meegaat.

Privacy- en cookieverklaring Casa Dormi

26 maart 2021 Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Casa Dormi acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

- Onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;

- Onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

- Eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;

- Passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

- Uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Casa Dormi is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.casadormi.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Casa Dormi: info@casadormi.nl. 

- Afhandelen bestelling Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw factuuradres, e- mailadres en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

- Verstrekken aan derden Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Reclame Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij: per e-mail en via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP- adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

-Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
het laten corrigeren van fouten
-Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens het laten overdragen van persoonsgegevens naar een andere partij intrekken van toestemming
bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Casa Dormi

Kantoor: Leistraat 1, Breda 

+31 6 5153 5838
info@casadormi.nl 

'HET SLAAPHUISJE'

Wij hebben CASA DORMI in 2020 opgericht vanuit onze overtuiging hoe enorm belangrijk een goede nachtrust is voor onze emotionele en fysieke gezondheid. Het bleek enorm moeilijk om online ècht goed, kwalitatief beddengoed te vinden, voor een eerlijke prijs.

Wij hebben onze achtergronden in textiel, marketing & finance samengevoegd. Met grootste liefde testen, controleren en adviseren wij dagelijks over luxe bed-textiel en hopen wij zo veel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met de meest fantastische stoffen.


- Charlotte & Thomas
CASA DORMI

Het vinden van de perfecte beddengoed set, die ècht bij jou past, is tegenwoordig een lastige klus. Je wordt overladen door verschillende stoffen, threadcounts, kleuren, printjes en formaten. Ook de prijzen hiervan lopen vaak énorm uiteen. Wat is nou echt kwaliteit?

Wij zien vaak gebeuren dat men de hoofdprijs betaalt voor een ongelofelijke flutstof, die binnen een half jaar alle glorie verliest. Ook wordt er beddengoed (vervaardigd uit onethische Massa = kassa productie) voor spotprijzen aangeboden, waarvan veel mensen géen idee hoe slecht deze stoffen werkelijk zijn. CASA DORMI brengt hier verandering in!

ONZE BELOFTE

Premium Kwaliteits Merken

Alle merken met wie wij (met trots) samenwerken worden gecontroleerd en voldoen aan onze strenge eisen. Ze produceren met de grootste passie en liefde voor textiel en milieu.

(H)eerlijke Stoffen

Bij ons vind je eerlijk en duurzaam geproduceerde stoffen, die OETEX- en/of FAIRTRADE gecertificeerd zijn. Aangeboden voor prijzen die deze stoffen ook werkelijk verdienen.

Jarenlang Slaapcomfort

Wij garanderen alle stoffen die wij aanbieden- in verschillende prijscategorieën- ook na diverse wasbeurten prachtig blijven, en u er jarenlang plezier van heeft.

Ga voor kwaliteit, bij alles wat je doet!

We spenderen gemiddeld 1/4 van ons leven in bed. Gun jezelf de nachtrust die je verdient.

Shop