GA VOOR KWALITEIT | CASA DORMI

GA VOOR KWALITEIT | CASA DORMI

GA VOOR KWALITEIT | CASA DORMI


Wist je dat we gemiddeld 1/4 van ons leven in bed spenderen? Het is ontzettend belangrijk om te investeren in een goede nachtrust! Heelijk slapen zoals in een luxe hotel? Investeer in heerlijk fris, kwalitatief hoogwaardig beddengoed. Bij webwinkel CASA DORMI vind je luxe kwaliteitsbeddengoed wat duurzaam en met liefde geproduceerd is door eerlijke merken. Meer weten over CASA DORMI? Je leest het hier!

 

Op zoek naar beddengoed wat jaren mooi blijft? 

CASA DORMI verkoopt enkel luxe beddengoed van de meest hoogwaardige kwaltieit. Weg met flut-stofjes die na enkele keren wassen al hun soepelheid en glans verliezen. 

De webshop CASA DORMI is ontstaan vanuit een grote liefde voor mooie chique stoffen en stijlvolle designs. Het gevoel om in een heerlijk hotel onder fantastisch, zacht, soepel en knisperend beddengoed hadden geslapen, moet toch ook in eigen huis gehaald kunnen worden?

Echter de zoektocht naar kwaliteit blijkt vaak nog een lastige zoektocht voor velen. Zowel online als in winkels worden we overladen door allerlei beddengoed aanbiedingen van verschillende stoffen, kwaliteiten, kleuren, printjes, verschillende formaten èn hele verschillende prijskaartjes. Vaak is de teleurstelling groot na het uitpakken en wassen van een nieuwe beddengoed set. Terwijl we juist eenmalig iets goeds willen kopen, wat jaren in de collectie kan blijven. 

Het blijkt voor velen lastig om, tussen het onwijs vele aanbod, goed beddengoed van flut stofjes te onderschijden. En wat is nou een goede prijs? Soms betaal je een giga bedrag, voor beddengoed wat niet eens zulke goede kwaliteit blijkt te zijn.

Volgens de overtuiging van CASA DORMI moet het proces om ècht kwalitatief beddengoed te vinden gemakkelijker, betrouwbaarder en voor eerlijkere prijzen mogelijk worden!





GOED SLAPEN MAAKT GELUKKIG 

CASA DORMI is inmiddels uitgegroeid tot een webwinkel die niet meer van de online beddengoedmarkt weg te denken is. Met enkel het meest kwalitatieve beddengoed, wat duurzaam en met liefde en passie geproduceerd is door eerlijke merken, onderscheiden ze zich van andere online beddengoed giganten, die gericht zijn op massa beddengoed productie.

Van het zoeken naar kwalitatief beddengoed heeft CASA DORMI een echte sport gemaakt. Ze weten alles over threadcounts, weeftechnieken, verschillende stof-mogelijkheden, de beste wastechnieken, instopstroken en ga zo maar door.

Goed slapen maakt gelukkig - Casa Dormi

Welke stof beddengoed past bij jou? 


Katoen-Percal, Egyptisch Katoen of Biologisch katoen

Sterk, vochtabsorberend, knisperend, fris, zacht. 
Hotel-kwaliteit overtrekken met hoge threadcounts (draaddichtheid) die gegarandeerd jaren meegaan. Wel iets kreukgevoeliger. De stof wordt steeds soepeler hoe vaker je hem wast. In tegenstelling to veel andere stoffen wordt deze stof juist na langer gebruik steeds mooier. Egyptisch katoen wordt gezien als de meest luxe - en beste - katoensoort die er is. 

Katoen-Satijn
Zacht, soepel, niet kreukgevoelig, hele lichte glans. Er zit geen satijn in deze stof, maar de katoen is geweven op dezelfde manier waarop satijn geweven wordt. Hierdoor heeft de stof een hele lichte, subtiele glans. De binding van de weinig is erg sterk en verliest niet zijn kwaliteit na veelvoudig wassen. 

Tencel
Soepel, sterk, zo zacht als boter of je favoriete lotion, chique glanzend. Deze stof is relatief een nieuwkomer op het gebied van beddengoed, maar is o zo fijn. Heel veel mensen willen niet anders meer nadat ze een nacht onder de stof Tencel hebben geslapen. Het voelt onwijs zacht aan en is goed vochtabsorberend. De stof 'zweet' niet en blijft ook in de warmste periodes van het jaar fris aanvoelen op de huid. 

Linnen
Zacht, fris, luchtig, knisperend, sterk en stoer door de gekreukte look. Voor velen een all-time-favorite, zeker in warmere perioden van het jaar een heerlijke stof. Verkrijgbaar in vele prachtige kleur-variaties. 

Flanel katoen 
Zacht, warm, stevig, niet kreuk-gevoelig. Deze stof is perfect voor de koudere dagen en houdt je heerlijk warm. Het voelt heel fijn aan op de huid en is goed vochtabsorberend. Deze stof kreukt vrijwel niet, en overleeft iedere wasbeurt. Deze stof kan soms wel wat pluizen of pillen, dit wordt minder na een aantal keren wassen. 

Naar wat voor stof je ook op zoek bent, bij CASA DORMI vind je gegarandeerd goede kwaliteit, producten die jaren meegaan èn voor de juiste prijs.

Neem een kijkje op de website om alle stof-mogelijkheden te ontdekken. Advies nodig over welk beddengoed het beste bij jou past? Mail naar info@casadormi.nl.

 

0 comments

Laat een reactie achter

All blog comments are checked prior to publishing

Coco & Cici

Dekbedovertrek Bamboe Wit

Normale Price
vanaf €109,95
Sale Prijs
vanaf €109,95
Normale Price
Prijs
Translation missing: en.general.accessibility.unit_price_separator 
Shop Bamboe

Ontdek meer blogposts